Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al suc de rostit: talleu les ales de pollastre a trossos petits i rostiu-les en una cassola. Quan tinguin color, afegiu-hi els caps dels escamarlans. Deixeu-ho coure una estona i afegiu-hi la verdura i les herbes. 
  2. Quan la verdura sigui cuita, cobriu-la d’aigua i deixeu-la coure 2 h. Coleu-la i reduïu-la. Netegeu la papada de porc de sang i vísceres i confiteu-la amb oli, romaní, farigola, llorer i grans de pebre 3 h a 80 ºC. Netegeu les carxofes i lamineu-ne el cor. Feu-ho just abans de saltar-les perquè no s’oxidin. Peleu els escamarlans i reserveu-los.
  3. Talleu la papada confitada a talls de 2 cm de gruix. Marqueu-la en una paella pels dos costats. 
  4. Salteu les carxofes i els rossinyols en una paella, escorreu-ho sobre paper de cuina i salpebreu-ho.
  5. Coeu els escamarlans amb molt poc oli en una paella, només per la part superior, saleu-los i reserveu-los. 
  6. Muntatge: al mig del plat, col·loqueu-hi la papada. A sobre, intercaleu-hi carxofes, escamarlans i bolets. Acabeu-ho amb la salsa al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: