Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'escudella i carn d'olla és un clàssic entre els clàssics, un plat que no falta mai a les taules de Nadal.

Preparació

  1. Poseu a bullir els ossos en una olla amb aigua, 30 min. 
  2. Afegiu-hi la gallina, la cansalada, la careta, el jarret i els menuts, tot tallat a trossets. Una hora més tard, afegiu-hi les verdures, netes i escorregudes, tallades a daus regulars. Deixeu que bulli 30 min més i afegiu-hi la pasta. Deixeu-ho acabar de coure, i en l’últim moment poseu-hi la botifarra.
  3. Un cop servit, només us queda gaudir d'aquest clàssic de la cuina catalana, l'escudella i carn d'olla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: