Consells de cuina La Vanguardia

Divendres vam assistir tota la colla bloguera a la classe de cuina amb en David Lienas al Bonpreu. Una de les receptes que ens va ensenyar va ser aquesta escuma de crema catalana.

La classe va consistir en un monogràfic sobre la nova cuina catalana, ja que, a partir de plats i ingredients típics de casa nostra, en David va proposar variacions per adaptar-los a la cuina actual. L’escuma de crema catalana, sense Maizena, la va fer amb un sifó d’escuma per donar-li textura i la va servir en gotets. Jo la vaig trobar un pèl dolça, de manera que he reduït la quantitat de sucre de la recepta original. En David ens va donar un bon consell: deixar unes hores la llet amb la canyella i la llimona, així es nota molt més el gust!

Preparació

  1. Infusioneu la llet i una mica de nata amb el sucre, la canyella i la pell de llimona.
  2. Un cop fred, coleu-ho i barregeu-ho amb la resta de la nata. Afegiu-hi els rovells d’ou i barregeu-ho-ho bé.
  3. Ompliu un sifó de 500 ml amb la barreja i a carregueu-lo amb una càrrega. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  4. Presenteu l’escuma en copes i, si es vol, cremeu-la amb sucre i un bufador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto