Consells de cuina La Vanguardia

Divendres vam assistir tota la colla bloguera a la classe de cuina amb en David Lienas al Bonpreu. Una de les receptes que ens va ensenyar va ser aquesta escuma de crema catalana.

La classe va consistir en un monogràfic sobre la nova cuina catalana, ja que, a partir de plats i ingredients típics de casa nostra, en David va proposar variacions per adaptar-los a la cuina actual. L’escuma de crema catalana, sense Maizena, la va fer amb un sifó d’escuma per donar-li textura i la va servir en gotets. Jo la vaig trobar un pèl dolça, de manera que he reduït la quantitat de sucre de la recepta original. En David ens va donar un bon consell: deixar unes hores la llet amb la canyella i la llimona, així es nota molt més el gust!

Preparació

  1. Infusioneu la llet i una mica de nata amb el sucre, la canyella i la pell de llimona.
  2. Un cop fred, coleu-ho i barregeu-ho amb la resta de la nata. Afegiu-hi els rovells d’ou i barregeu-ho-ho bé.
  3. Ompliu un sifó de 500 ml amb la barreja i a carregueu-lo amb una càrrega. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  4. Presenteu l’escuma en copes i, si es vol, cremeu-la amb sucre i un bufador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto