Consells de cuina La Vanguardia

Avui us proposo una recepta deliciosa del número 189 de la revista CUINA, una refrescant i elegant escuma de menta i julivert, recepta de la Carme Ruscalleda.

La recepta de l’escuma forma part de la nova secció de la Carme Ruscalleda: 'Masterclass', una secció on la Carme aprofundirà sobre un tema gastronòmic concret que, en el cas del mes de juny, són les escumes amb sifó. La recepta que proposa és ideal per ara a l’estiu, refrescant, de sabor elegant, ideal servida com a aperitiu o per acompanyar un entrant que combini bé amb la menta i el julivert. Com no podia ser d’altra manera, també n’he fet una versió dolça, sense julivert i afegint 50 g de sucre a la barreja inicial. Jo l’he servit acompanyant unes cireres i la combinació de textures i sabors és sensacional, a part que el resultat és realment vistós. Tant la versió salada com la dolça us les recomano!

Preparació

  1. Escaldeu les fulles de menta i julivert 5 s en aigua bullent. Refresqueu-les en aigua i gel per tal de fixar la clorofil·la.
  2. Escorreu les fulles i tritureu-les juntament amb 650 g d’aigua. Salpebreu-ho i coleu-ho ben fi. Reserveu el suc verd de les fulles.
  3. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu els 100 g d’aigua restants i foneu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb el suc verd reservat i torneu-ho a colar. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient i, abans no qualli la gelatina, ompliu el sifó.
  4. Afegiu-hi la càrrega de gas, sacsegeu-lo i reserveu-ho a la nevera 24 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto