Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, bateu amb un túrmix l’Algin amb l’aigua fins que quedi perfectament dissolt. Deixeu-ho reposar a la nevera 12 h.
  2. Amb l’ajuda d’una batedora, tritureu la mozzarella esmicolada amb el sèrum i una mica de sal.
  3. Una vegada formada una crema irregular, afegiu-hi la nata i barregeu-ho bé. Reserveu-ho.
  4. Aneu abocant culleradetes de mozzarella a la barreja d’Algin i aigua, i cobriu-ho bé.
  5. Deixeu les boles de mozzarella 15 min en aquesta barreja i retireu-les de l’Algin.
  6. Renteu-les en un recipient amb aigua freda i serviu les boles líquides de mozzarella amb llavors de tomàquet, una mica de sal de Maldon, unes fulletes d’orenga i un rajolí d’oli d’oliva.
CONSELL:
Es pot servir la mozzarella amb cirerols rostits o confitats en oli, alfàbrega, etc.
L’Algin, àcid algínic, és un carbohidrat que s’obté de diverses espècies d’algues marines marrons per extracció alcalina. Aquesta pols soluble en aigua freda es fa servir com a espessidor, gelificant o estabilitzant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto