Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebetes i salteu-les amb una mica d’oli. Quan comencin a daurar-se, afegiu-hi els tomàquets tallats per la meitat i remeneu-ho 2 min.
  2. Afegiu-hi els alls filetejats, ofegueu-ho durant 3 min i afegiu-hi les olives verdes.
  3. Bulliu els espaguetis en aigua amb sal abundant i una mica d’oli. Escorreu-los i barregeu-los amb el saltat. Abans d’emplatar-los, afegiu-hi la ruca.

CONSELL
Afegir ruca a un plat de pasta ens assegura més bona digestió, i més gust i textura.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: