Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu les espatlles de cabrit i poseu-les a marinar amb la sal, el sucre i el llorer. Deixeu-les marinar 1 h i 30 min.
  2. Poseu a escalivar al forn la cabeça d'alls amb un raig d’oli i sal, 35 min a 180 ºC. Un cop cuits, peleu-los i aixafeu-los amb una forquilla fins que aconseguiu una pasta uniforme. 
  3. Torreu les llesques de pa i barregeu-les (amb la pasta d'all escalivat).
  4. Netegeu les espatlles de la sal i el sucre i farciu-les amb l'all i el pa. Amb l'ajuda de paper film, doneu-los forma de caneló. Congeleu-les. 
  5. Un cop congelades, talleu-les per la meitat i poseu-les a rostir al forn 40 min a 160 ºC. Opcionalment, podeu acabar d’arrodonir el plat lacant les espatlles amb una mica de salsa de carn.
  6. Per a la guarnició: escaliveu unes patates al forn i acabeu el plat afegint-hi un grapat de bolets de temporada saltats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: