Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres, talleu-les per la meitat i traieu-ne el cor. Daureu-les amb una mica d’oli pels 2 costats en una paella. Filetegeu-les a làmines. Reserveu-les.
  2. En una cassola reduïu el suc de llimona a una quarta part juntament amb les pells de les peres, afegiu-hi l’oli i amb aquest conjunt marineu les espatlles prèviament fregades amb all, empolsades lleugerament de pell de taronja i pebre, durant una nit.
  3. Escorreu les espatlletes de la marinada i reserveu-ne el suc. Saleu-les i enforneu-les a 220 ºC durant 20 min.
  4. Traieu-les i pinteu-les amb el suc de la marinada, i les torneu a enfornar 5 min més.
  5. Torneu-les a treure i col·loqueu-les sobre les peres filetejades; torneu-les a pintar amb la marinada i coeu-les 2 o 3 min més.
  6. Empolseu-ho de julivert picat i serviu-ho. Si voleu, ho podeu acompanyar amb amanida de fulles tendres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: