Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Saleu l'espatlla de xai i disposeu-la en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi un raig d'oli d'oliva i mig got d'aigua.
  2. Enforneu-la a 160 ºC, amb escalfor a dalt i a baix. Doneu la volta a l'espatlla cada 20 min.
  3. Quan faci 1 h que és al forn, regueu-la amb un raig de conyac i poseu-hi unes patates, que serviran d'acompanyament.
  4. Seguiu donant la volta cada 20 min i regant l'espatlla amb el seu propi suc. Vigileu que no s'evapori el líquid de la safata. Si cal, afegiu-hi més aigua.
  5. Quan estigui torradeta per fora, estarà al punt. (En el meu cas, han estat unes 2 h, però com que cada forn és un món, vigileu la carn. Per fer-ho, la podeu punxar amb un ganivet, i si la noteu tendra és que està al punt). Els últims 10 min podeu apujar la temperatura a 200 ºC, d'aquesta manera quedarà amb una capa cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto