Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Saleu l'espatlla de xai i disposeu-la en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi un raig d'oli d'oliva i mig got d'aigua.
  2. Enforneu-la a 160 ºC, amb escalfor a dalt i a baix. Doneu la volta a l'espatlla cada 20 min.
  3. Quan faci 1 h que és al forn, regueu-la amb un raig de conyac i poseu-hi unes patates, que serviran d'acompanyament.
  4. Seguiu donant la volta cada 20 min i regant l'espatlla amb el seu propi suc. Vigileu que no s'evapori el líquid de la safata. Si cal, afegiu-hi més aigua.
  5. Quan estigui torradeta per fora, estarà al punt. (En el meu cas, han estat unes 2 h, però com que cada forn és un món, vigileu la carn. Per fer-ho, la podeu punxar amb un ganivet, i si la noteu tendra és que està al punt). Els últims 10 min podeu apujar la temperatura a 200 ºC, d'aquesta manera quedarà amb una capa cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto