Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu els lletons a daus petits. Poseu-los dins un recipient amb aigua freda fins que arrenqui el bull. Tot seguit, apagueu el foc i deixeu-ho refredar a dins.
  2. Escaldeu amb aigua la botifarra uns minuts i afegiu-la als lletons. Afegiu-hi les prunes i les orellanes, la sal i el pebre.
  3. Talleu la vainilla i retireu-ne les granes amb la punta del ganivet. Afegiu-la a la barreja.
  4. Farciu l’espatlla i cosiu-la. Rostiu-la al forn, amb oli, 1 h i 30 min a uns 170 ºC. Acompanyeu l’espatlla amb endívies rostides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: