Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu els lletons a daus petits. Poseu-los dins un recipient amb aigua freda fins que arrenqui el bull. Tot seguit, apagueu el foc i deixeu-ho refredar a dins.
  2. Escaldeu amb aigua la botifarra uns minuts i afegiu-la als lletons. Afegiu-hi les prunes i les orellanes, la sal i el pebre.
  3. Talleu la vainilla i retireu-ne les granes amb la punta del ganivet. Afegiu-la a la barreja.
  4. Farciu l’espatlla i cosiu-la. Rostiu-la al forn, amb oli, 1 h i 30 min a uns 170 ºC. Acompanyeu l’espatlla amb endívies rostides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto