Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu 100 ml de suc de pinya i desfeu-hi un full de gelatina (uns 2 g), remullada i ben escorreguda.
  2. Aboqueu-la en un motlle rectangular de cake, mullat, i col·loqueu-lo entremig de gel; quan s'hagi pres poseu-hi 3 rodanxes de pinya, ben juntes, i, en els buits, cireres confitades.
  3. Prepareu una crema de bavaresa, feta amb els rovells d'ou, el sucre, la resta de suc de pinya, la llet i la gelatina; poseu-la entremig del gel i, quan comenci a espessir-se, incorporeu-hi la nata i la pinya restant, tallada ben petita.
  4. Aboqueu-la en el motlle sobre les rodanxes de pinya, i deixeu-lo a la nevera. Per treure el pastís del motlle, introduïu-lo uns segons en aigua tèbia, aboqueu-lo i deixeu-lo una estona a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: