Què cuinar La Vanguardia

Dissabte teníem dinar familiar a la Roca i per acompanyar el cafè vaig portar unes espirals de pasta de full ben senzilles, farcides de plàtan, ametlla i xocolata Aquesta setmana he anat de bòlit: exàmens, pràctiques, cursets, concerts, reunions… No em volia presentar al dinar sense portar un detallet dolç, de manera que vaig optar per la pasta de full, un recurs ràpid que sempre et fa quedar bé. Per al farcit tampoc vaig arriscar, el plàtan i la xocolata lliguen molt bé i agraden a tothom. Tot un encert!

Preparació

  1. Talleu els plàtans a dauets. Ruixeu-los amb unes gotes de suc de llimona i barregeu-los amb dues cullerades de sucre. Coeu-los al microones 3 min a màxima potència.
  2. Aixafeu-los una mica i barregeu-hi la xocolata trossejada i el crocant d’ametlla.
  3. Estireu la pasta de full. Empolseu-la amb sucre en pols i repartir el farcit per tota la superfície. Enrotlleu-la com un caneló i deixeu-la 30 min al congelador per tal que agafi consistència.
  4. Talleu la pasta de full a rodanxes de 0,5 cm de gruix i col·loqueu-les planes i separades sobre la plata de forn. Coure-les 15 minuts a 190º amb el forn pre escalfat fins que siguin daurades. Deixar refredar i espolsar amb sucre en pols abans de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto