Receptes de Nadal La Vanguardia

Dissabte teníem dinar familiar a la Roca i per acompanyar el cafè vaig portar unes espirals de pasta de full ben senzilles, farcides de plàtan, ametlla i xocolata Aquesta setmana he anat de bòlit: exàmens, pràctiques, cursets, concerts, reunions… No em volia presentar al dinar sense portar un detallet dolç, de manera que vaig optar per la pasta de full, un recurs ràpid que sempre et fa quedar bé. Per al farcit tampoc vaig arriscar, el plàtan i la xocolata lliguen molt bé i agraden a tothom. Tot un encert!

Preparació

  1. Talleu els plàtans a dauets. Ruixeu-los amb unes gotes de suc de llimona i barregeu-los amb dues cullerades de sucre. Coeu-los al microones 3 min a màxima potència.
  2. Aixafeu-los una mica i barregeu-hi la xocolata trossejada i el crocant d’ametlla.
  3. Estireu la pasta de full. Empolseu-la amb sucre en pols i repartir el farcit per tota la superfície. Enrotlleu-la com un caneló i deixeu-la 30 min al congelador per tal que agafi consistència.
  4. Talleu la pasta de full a rodanxes de 0,5 cm de gruix i col·loqueu-les planes i separades sobre la plata de forn. Coure-les 15 minuts a 190º amb el forn pre escalfat fins que siguin daurades. Deixar refredar i espolsar amb sucre en pols abans de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto