Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent durant 30 segons, per poder-los pelar còmodament.
  2. Talleu-los a daus petits.
  3. Esqueixeu el bacallà, retireu-ne la pell i poseu-lo en un recipient.
  4. Afegiu-hi el porradell, pebre negre, els tomàquets a dauets, la poma, i ho acabeu amb un oli d’olives negres (simplement, espinyoleu les olives i les tritureu amb oli).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: