Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de pebrots, escalfeu l'oli amb l'all laminat. Afegiu-hi els pebrots i deixeu-los coure durant 2 o 3 min. Tritureu-ho tot.
  2. Per a la tapenade, tritureu-ho tot menys l'oli. Aboqueu l'oli en forma de fil fins que quedi emulsionat.
  3. Per al muntatge, poseu el tomàquet ratllat com a base del plat, col·loqueu el carpaccio en forma de flor i decoreu-ho amb la resta d'ingredients.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: