Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’escalivada: el pebrot vermell i el groc, cremeu-los directament al foc, fins que la pell quedi calcinada. Deixeu-los refredar en un plat per recollir el líquid que desprenen, que l’emprareu posteriorment.
  2. Poseu l’albergínia en una safata, salpebreu-la i unteu-la d’oli, poseu-la a coure al forn 30 min a 180 ºC. Deixeu-la refredar i aprofiteu, també, el líquid que desprèn.
  3. Peleu els pebrots i l’albergínia i talleu-los a tires. Dividiu-los en dues parts. Una part la feu servir com a guarnició, i la resta servirà per a la salsa.
  4. En una paella, salteu la part per a la salsa amb oli, all i julivert picats. Barregeu les verdures escalivades saltades amb el líquid que heu reservat d’escalivar-les i bateu-ne el conjunt.
  5. Feu un almívar amb l’aigua i el sucre. Poseu-ho tot al foc i, quan agafi textura de xarop, retireu-ho i tritureu-ho amb les olives.
  6. Netegeu l’esturió, traieu-ne la pell, perquè és molt dura.
  7. Muntatge: feu l’esturió a la planxa. Salpebreu-lo i unteu-lo d’oli, poseu-lo a la planxa 2 min per cada costat. Feu els calamars a la planxa, nets i salpebrats, perquè quedin marcats. Serviu primer la crema d’escalivada; després, l’esturió a la planxa i un calamar, i, finalment, les verdures. Acabeu-ho amb un cordó de puré.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto