Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prèviament salpebreu la carn i poseu-la en una cassola amb l’oli. Enrossiu-la i retireu-la de la cassola. Tireu-hi les verdures pelades i tallades fines i deixeu que s’enrosseixin. Afegiu-hi les herbes i espècies (farigola, llorer, clau, pebre i ginebró ) i poseu-hi la carn. Tireu-hi ara el vi i reduïu-ho a foc moderat 5 min. Tireu-hi el conyac, que es redueixi una mica, i, seguidament, el brou, vigilant que no cobreixi del tot la carn. Tingueu-ho 20 min a foc una mica més fort. Després, tapeu la cassola, abaixeu el foc i ho deixeu coure 3 h. Transcorregut aquest temps, afegiu-hi 1 gra d’all pelat i triturat i deixeu-ho coure 5 min més. Retireu la cassola del foc, traieu-ne la cua i deixeu-la refredar per poder-la desossar.
  2. Muntatge: s’ha de preparar un puré de patates espès. Agafeu 4 cèrcols d’acer de 10 cm i els cobriu amb pasta fil·lo doblada i untada amb mantega fosa. Poseu-hi dues cullerades de puré al fons, la cua a trossos i torneu a posar-hi puré de patates. Tapeu-ho amb la pasta fil·lo que quedi en forma de farcell i amb un pinzell la unteu amb mantega. Enforneu-ho (preescalfat a 180 ºC) i deixeu-ho coure uns 9 min. Poseu els farcells al plat i retireu-ne els cèrcols. Serviu la salsa a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto