Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Prèviament salpebreu la carn i poseu-la en una cassola amb l’oli. Enrossiu-la i retireu-la de la cassola. Tireu-hi les verdures pelades i tallades fines i deixeu que s’enrosseixin. Afegiu-hi les herbes i espècies (farigola, llorer, clau, pebre i ginebró ) i poseu-hi la carn. Tireu-hi ara el vi i reduïu-ho a foc moderat 5 min. Tireu-hi el conyac, que es redueixi una mica, i, seguidament, el brou, vigilant que no cobreixi del tot la carn. Tingueu-ho 20 min a foc una mica més fort. Després, tapeu la cassola, abaixeu el foc i ho deixeu coure 3 h. Transcorregut aquest temps, afegiu-hi 1 gra d’all pelat i triturat i deixeu-ho coure 5 min més. Retireu la cassola del foc, traieu-ne la cua i deixeu-la refredar per poder-la desossar.
  2. Muntatge: s’ha de preparar un puré de patates espès. Agafeu 4 cèrcols d’acer de 10 cm i els cobriu amb pasta fil·lo doblada i untada amb mantega fosa. Poseu-hi dues cullerades de puré al fons, la cua a trossos i torneu a posar-hi puré de patates. Tapeu-ho amb la pasta fil·lo que quedi en forma de farcell i amb un pinzell la unteu amb mantega. Enforneu-ho (preescalfat a 180 ºC) i deixeu-ho coure uns 9 min. Poseu els farcells al plat i retireu-ne els cèrcols. Serviu la salsa a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 abr

Cicle de Sopars 'El Mar va a la Muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto