Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prèviament salpebreu la carn i poseu-la en una cassola amb l’oli. Enrossiu-la i retireu-la de la cassola. Tireu-hi les verdures pelades i tallades fines i deixeu que s’enrosseixin. Afegiu-hi les herbes i espècies (farigola, llorer, clau, pebre i ginebró ) i poseu-hi la carn. Tireu-hi ara el vi i reduïu-ho a foc moderat 5 min. Tireu-hi el conyac, que es redueixi una mica, i, seguidament, el brou, vigilant que no cobreixi del tot la carn. Tingueu-ho 20 min a foc una mica més fort. Després, tapeu la cassola, abaixeu el foc i ho deixeu coure 3 h. Transcorregut aquest temps, afegiu-hi 1 gra d’all pelat i triturat i deixeu-ho coure 5 min més. Retireu la cassola del foc, traieu-ne la cua i deixeu-la refredar per poder-la desossar.
  2. Muntatge: s’ha de preparar un puré de patates espès. Agafeu 4 cèrcols d’acer de 10 cm i els cobriu amb pasta fil·lo doblada i untada amb mantega fosa. Poseu-hi dues cullerades de puré al fons, la cua a trossos i torneu a posar-hi puré de patates. Tapeu-ho amb la pasta fil·lo que quedi en forma de farcell i amb un pinzell la unteu amb mantega. Enforneu-ho (preescalfat a 180 ºC) i deixeu-ho coure uns 9 min. Poseu els farcells al plat i retireu-ne els cèrcols. Serviu la salsa a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto