Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Prèviament salpebreu la carn i poseu-la en una cassola amb l’oli. Enrossiu-la i retireu-la de la cassola. Tireu-hi les verdures pelades i tallades fines i deixeu que s’enrosseixin. Afegiu-hi les herbes i espècies (farigola, llorer, clau, pebre i ginebró ) i poseu-hi la carn. Tireu-hi ara el vi i reduïu-ho a foc moderat 5 min. Tireu-hi el conyac, que es redueixi una mica, i, seguidament, el brou, vigilant que no cobreixi del tot la carn. Tingueu-ho 20 min a foc una mica més fort. Després, tapeu la cassola, abaixeu el foc i ho deixeu coure 3 h. Transcorregut aquest temps, afegiu-hi 1 gra d’all pelat i triturat i deixeu-ho coure 5 min més. Retireu la cassola del foc, traieu-ne la cua i deixeu-la refredar per poder-la desossar.
  2. Muntatge: s’ha de preparar un puré de patates espès. Agafeu 4 cèrcols d’acer de 10 cm i els cobriu amb pasta fil·lo doblada i untada amb mantega fosa. Poseu-hi dues cullerades de puré al fons, la cua a trossos i torneu a posar-hi puré de patates. Tapeu-ho amb la pasta fil·lo que quedi en forma de farcell i amb un pinzell la unteu amb mantega. Enforneu-ho (preescalfat a 180 ºC) i deixeu-ho coure uns 9 min. Poseu els farcells al plat i retireu-ne els cèrcols. Serviu la salsa a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto