Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a escaldar les fulles de col durant mig minut. Quan les tingueu a punt, refresqueu-les en aigua freda. Eixugueu-les i talleu-lis la tija dura. Podeu fer-ho amb unes tisores. Reserveu-les.
  2. En un recipient, barregeu la carn picada, l’all picat i l’ou, fins que ens quedi ben pastat. Salpebreu-ho.
  3. Estireu les fulles de col. Al centre hi poseu una bona cullerada de barreja de carn picada. Després, emboliqueu les fulles de col de manera que us quedin ben relligades perquè no s’escapi el farcit.
  4. En una safata de forn, poseu una bona cullerada de salsa de tomàquet a la base. Per sobre poseu-hi els farcellets de col i cobriu-los amb una mica més de salsa de tomàquet.
  5. Tapeu-ho amb paper d’alumini i, amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn 30 min, a 180 ºC. Els últims 5 min, deixeu la safata destapada. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto