Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els 100 g de Llonganissa de Vic a daus de 0,5 x 0,5 cm i adobeu-los amb l’oli i el pebre vermell. Reserveu-los.
  2. Per al farcit: talleu la ceba i el carbassó a la brunesa. 
  3. Poseu un raig d’oli en una paella i sofregiu-hi la ceba fins que sigui tova i transparent.
  4. Afegiu-hi el carbassó i deixeu-lo coure. Incorporeu-hi la llonganissa picada i lligueu el farcit amb la nata i el formatge parmesà. Ha de quedar un farciment espès.
  5. Reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
  6. Estireu les gyozes en una superfície plana i farciu-les amb el farcit quan estigui fred. Tanqueu-les, doneu-los forma i segelleu-les amb l'ajuda d’una mica d’aigua. Reserveu-les en fred o congeleu-les. 
  7. Escalfeu els farcells al vapor uns 5 min. Disposeu-los en un plat en fila, l'un al costat de l’altre.
  8. Intercaleu un tall de llonganissa molt fina entre farcell i farcell. 
  9. Amb una cullera, salseu-ho amb la llonganissa adobada i el seu oli.
  10. Ratlleu-hi parmesà per sobre i doneu-li volum amb la juliana d’espinacs.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto