Preparació
- Talleu els 100 g de Llonganissa de Vic a daus de 0,5 x 0,5 cm i adobeu-los amb l’oli i el pebre vermell. Reserveu-los.
- Per al farcit: talleu la ceba i el carbassó a la brunesa.
- Poseu un raig d’oli en una paella i sofregiu-hi la ceba fins que sigui tova i transparent.
- Afegiu-hi el carbassó i deixeu-lo coure. Incorporeu-hi la llonganissa picada i lligueu el farcit amb la nata i el formatge parmesà. Ha de quedar un farciment espès.
- Reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
- Estireu les gyozes en una superfície plana i farciu-les amb el farcit quan estigui fred. Tanqueu-les, doneu-los forma i segelleu-les amb l'ajuda d’una mica d’aigua. Reserveu-les en fred o congeleu-les.
- Escalfeu els farcells al vapor uns 5 min. Disposeu-los en un plat en fila, l'un al costat de l’altre.
- Intercaleu un tall de llonganissa molt fina entre farcell i farcell.
- Amb una cullera, salseu-ho amb la llonganissa adobada i el seu oli.
- Ratlleu-hi parmesà per sobre i doneu-li volum amb la juliana d’espinacs.