Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

En el nostre receptari, no poden faltar unes faves a la catalana. Aquestes podeu fer-les amb cervesa.

Preparació

  1. Poseu en el vas la ceba i els alls. Trossegeu-ho programant 3 s, velocitat 5. Amb l'espàtula, baixeu les restes de verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  2. Incorporeu-hi el tomàquet i l'oli i programeu 15 min, 100 ºC, velocitat 1.
  3. Afegiu-hi la cansalada i programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1.
  4. Afegiu-hi les faves, la cervesa, els bolets, el brou, la menta, el llorer, la salsa de soja i el gingebre. Programeu 30 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
  5. Afegiu-hi les botifarres i programeu 10 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: