Consells de cuina La Vanguardia

En el nostre receptari, no poden faltar unes faves a la catalana. Aquestes podeu fer-les amb cervesa.

Preparació

  1. Poseu en el vas la ceba i els alls. Trossegeu-ho programant 3 s, velocitat 5. Amb l'espàtula, baixeu les restes de verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  2. Incorporeu-hi el tomàquet i l'oli i programeu 15 min, 100 ºC, velocitat 1.
  3. Afegiu-hi la cansalada i programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1.
  4. Afegiu-hi les faves, la cervesa, els bolets, el brou, la menta, el llorer, la salsa de soja i el gingebre. Programeu 30 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
  5. Afegiu-hi les botifarres i programeu 10 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto