Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les cloïsses: poseu aigua a bullir. Quan bulli, poseu-hi les cloïsses, 10 s, i retireu-les. Poseu-les en un recipient perquè deixin anar l’aigua i reserveu-les.
  2. En un recipient, poseu aigua tèbia amb les mongetes cuites, coleu-ho i reserveu l’aigua.
  3. Per a la salsa base: en un cassó, poseu la salsa de tomàquet amb l’aigua de les cloïsses, l’aigua de les mongetes i el julivert picat. Remeneu-ho i reserveu-ho.
  4. En una cassola, poseu oli i daureu l’all laminat, a foc suau. Afegiu-hi el pebre vermell i el vi blanc, reduïu-ho i afegiu-hi les les mongetes i la salsa base. Remeneu-ho amb cura i poseu les cloïsses sobre les fabes. Deixeu-ho 5 min a foc mitjà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: