Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, rostiu-hi una mica la cansalada i la botifarra, i tot seguit tireu-hi els alls nets, les cebes i el tomàquet, sense deixar que es facin massa.
  2. Afegiu-hi les faves i coeu-les fins que estiguin a punt de servir, uns 25 min. Per tal d’aconseguir la millor cocció, cal tapar la cassola (preferiblement de fang) amb un plat soper ple d’aigua. De tant en tant cal remenar les faves sacsejant-les i sense tocar-les amb res. En aquesta recepta, s’hi pot afegir qualsevol mena d’herba, julivert, llorer o all tendre, però mai no hi ha de mancar la menta. La botifarra ha de ser de qualitat, gruixuda o, encara millor, l’anomenat paltruc, que té més bon gust i no es desfà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto