Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. El dia abans, poseu els fesols de Santa Pau en remull.
  2. Peleu la carbassa i talleu-la a daus de 3 cm.
  3. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota i tireu-hi la carabassa. Ofegueu-la a foc mitjà. Aneu-li donant voltes perquè agafi color per tots els costats. Reserveu-la.
  4. En la mateixa cocota, afegiu-hi la ceba tallada a la juliana i els pebrots tallats a daus petits. Podeu afegir-hi una mica més d'oli si ho considereu oportú. Tireu-hi una mica de sal i deixeu que es cuini a foc mitjà fins que la ceba sigui transparent.
  5. Incorporeu-hi el comí i el pebre vermell de la Vera dolç i el picant i també la cúrcuma, que haureu picat al morter. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi els tomàquets ratllats. Deixeu que es cuini durant 10 min a foc mitjà.
  6. Escorreu els fesols i renteu-los sota l'aixeta amb abundant aigua. Escorreu-los de nou i tireu-los a la cocota. Cobriu-los amb aigua i deixeu que coguin durant 1 h i 30 min a foc baix. Haureu d'anar afegint-hi aigua a mesura que s'evapori. Procureu que sigui aigua freda per "espantar" els fesols. D'aquesta forma us quedaran més tendres.
  7. Passat el temps, incorporeu-hi de nou la carbassa i una fulles de coriandre picades. Poseu-ho a punt de sal i deixeu-ho coure uns 5 min.
  8. Renteu l'arròs basmati sota l'aixeta fins que l'aigua surti neta. Escorreu-lo i afegiu-lo al guisat. Deixeu-ho coure a foc suau durant 15 min. Vigileu que el guisat no quedi sec. Si cal, afegiu-hi més aigua. Rectifiqueu-ho de sal i acabeu-ho amb una mica de coriandre picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto