Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en una cassola els retalls i els ossos de rap, el porro trossejat i el julivert. Cobriu-ho amb aigua i porteu-ho a ebullició. Escumeu-ho i deixeu-ho coure tapat, a foc lent, 30 min. Apagueu el foc i deixeu-ho infusionar uns minuts, sense destapar-ho. Coleu-ho i reserveu-ho.

  2. En una paella a foc moderat, daureu els alls sencers amb una mica d'oli d'oliva. Afegiu-hi els fideus i daureu-los una mica. Salpebreu-ho i cobriu-ho amb el brou.

  3. Deixeu que bullin uns 5 min i afegiu-hi els trossets de rap salpebrats. Deixeu-ho coure uns 3 o 5 min més, fins que s’evapori el brou, i acabeu-ho de gratinar al forn, 2 min, perquè s'aixequin les puntes dels fideus.
  4. Serviu-ho amb una mica d’allioli en un costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto