Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la costella de porc, les salsitxes i el conill a talls petits. Salpebreu-los.
  2. En una cassola de terrissa, enrossiu els talls de conill, de salsitxa i de costella de porc.
  3. Quan siguin ben daurats, traieu-los i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb cinc alls picolats i la ceba trinxada i, quan sigui ben cuita, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure fins que quedi ben concentrat.
  4. Torneu a posar-hi la carn, incorporeu-hi el vi i deixeu-ho reduir.
  5. Aboqueu-hi el brou i deixeu-ho coure, fins que la carn s’entendreixi.
  6. Quan el conill i la costella siguin ben tous, poseu-hi els fideus i deixeu-ho coure uns 10 min.
  7. Netegeu els bolets i passeu-los per un petit raig d’aigua. Salteu-los lleugerament i poseu-los a la cassola. Talleu la cua de bacallà a daus regulars i afegiu el conjunt a la cassola. Deixeu-ho coure uns minuts més.
  8. Un parell de minuts abans que s’acabi de coure, tireu-hi un parell de cullerades d'allioli negat, feu-hi un tomb, rectifiqueu-ho de sal i ja el tindreu llest per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: