Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa a daus de 2 cm i sofregiu-la a la cocota amb un raig d'oli d'oliva. Quan estigui dauradeta, reserveu-la.
  2. Peleu i piqueu la ceba i els alls. Sofregiu-ho a la mateixa cocota. Si cal, podeu afegir-hi una mica més d'oli. Deixeu-ho sofregir un parell de minuts i afegiu-hi el pebrot verd picat i, quan la ceba sigui transparent, incorporeu-hi els tomàquets ratllats i deixeu que el sofregit es concentri bé. Ha de quedar fosquet, gairebé caramel·litzat.
  3. Incorporeu de nou la carbassa a la cocota, doneu-li un parell de voltes i afegiu-hi el brou de verdures. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els fideus i coeu-ho seguint les indicacions del fabricant. Quan quedin 5 min perquè estiguin al punt, afegiu-hi els pèsols i rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: