Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les figues en quatre quarts i elimineu-ne la pell; reserveu-les. 
  2. En un pot, foneu la meitat del sucre, afegiu-hi dues o tres culleradetes d’aigua i deixeu-ho refredar. Quan l’almívar estigui ben fred, afegiu les gotes d’aigua de roses. Deixeu macerar les figues uns minuts en aquesta solució. 
  3. Munteu la nata líquida amb la resta del sucre i el formatge fresc. 
  4. Serviu-ho en recipients individuals i afegiu-hi les figues, els pètals de rosa i les llavors de rosella per sobre. 

CONSELL

Farciu amb aquesta preparació uns canonets, unes creps o unes làmines de mango o pinya molt fines.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: