Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un recipient poseu l’aigua, el sucre i el calvados, i poseu-ho al foc fins que arrenqui el bull. Afegiu-hi les figues i escaldeu-les 2 min. Retireu-les i deixeu que el líquid vagi reduint fins a la textura desitjada perquè resulti un bon almívar. 
  2. Poseu les figues escaldades en un pot de vidre i tapeu-lo. Deixeu-les macerar amb l’almívar, tapeu el pot i poseu-lo de boca terrosa per segellar-lo al buit. Deixeu-lo reposar una setmana. 
  3. Serviu unes quantes figues confitades amb una bola de gelat de vainilla i, opcionalment, acompanyeu-ho amb una neula.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto