Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la nata en un cassó al foc.
  2. En un bol, barregeu-hi els rovells, la clara i el sucre.
  3. Quan la nata arrenqui el bull, afegiu-hi la preparació anterior i deixeu-ho coure lentament, fins que arribi als 82 ºC. Tot seguit, apagueu el foc i coleu-ho. Afegiu-hi el pedro ximenes i deixeu-ho refredar. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Quan la crema estigui ben freda, munteu-la amb unes varetes elèctriques.
  5. Escalfeu la part del gratinador del forn.
  6. Renteu delicadament les figues i eixugueu-les. Talleu-les en quatre parts i distribuïu-les en plats sopers.
  7. Escampeu-hi l’escuma de crema catalana muntada pel damunt i poseu-ho a gratinar.
  8. Quan agafi color, traieu-ho del gratinador i serviu-ho tot seguit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto