Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la nata en un cassó al foc.
  2. En un bol, barregeu-hi els rovells, la clara i el sucre.
  3. Quan la nata arrenqui el bull, afegiu-hi la preparació anterior i deixeu-ho coure lentament, fins que arribi als 82 ºC. Tot seguit, apagueu el foc i coleu-ho. Afegiu-hi el pedro ximenes i deixeu-ho refredar. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Quan la crema estigui ben freda, munteu-la amb unes varetes elèctriques.
  5. Escalfeu la part del gratinador del forn.
  6. Renteu delicadament les figues i eixugueu-les. Talleu-les en quatre parts i distribuïu-les en plats sopers.
  7. Escampeu-hi l’escuma de crema cremada muntada pel damunt i poseu-ho a gratinar.
  8. Quan agafi color, traieu-ho del gratinador i serviu-ho tot seguit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: