Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Reduïu el pedro ximenes fins que aconseguiu un xarop.
  2. Estireu la pasta de full i talleu-la a bastonets de 20 cm de llarg per 0,5 d’ample. Empolseu-hi sucre de llustre i coeu-ho al forn molt fort (200 ºC). Ha de caramel·litzar.
  3. Peleu la llima i talleu-ne la pell, sense la part blanca, a tires molt fines. Confiteu-les amb el xarop. Després, peleu les figues, marqueu-les amb una creu i poseu-hi a dins el xarop de pedro ximenes i una nou de mantega. Deixeu-ho coure al forn, 5 min a 190 ºC.
  4. Poseu les figues al centre del plat. Recupereu el suc de cocció i banyeu-les. Poseu-hi la pasta de full i la llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto