Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Reduïu el pedro ximenes fins que aconseguiu un xarop.
  2. Estireu la pasta de full i talleu-la a bastonets de 20 cm de llarg per 0,5 d’ample. Empolseu-hi sucre de llustre i coeu-ho al forn molt fort (200 ºC). Ha de caramel·litzar.
  3. Peleu la llima i talleu-ne la pell, sense la part blanca, a tires molt fines. Confiteu-les amb el xarop. Després, peleu les figues, marqueu-les amb una creu i poseu-hi a dins el xarop de pedro ximenes i una nou de mantega. Deixeu-ho coure al forn, 5 min a 190 ºC.
  4. Poseu les figues al centre del plat. Recupereu el suc de cocció i banyeu-les. Poseu-hi la pasta de full i la llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto