Receptes de Nadal La Vanguardia

Aquest ha estat el destí de les ametlles que vam collir a Mas de Barberans al tros del Pep i la Clara. L'Eva ens va convidar a sopar a casa seva, ja que teníem moltes coses per celebrar: el pis nou, el viatge a l’Equador que farà aquests dies, el dinar de Nadal que no podrem passar junts… També havien de venir el Pep i la Clara i vaig pensar que els faria il·lusió tastar les ametlles que vam collir al seu tros. I com que per Nadal les figuretes de massapà són tan tradicionals… doncs dit i fet: massapà casolà amb ametlles de casa el Pep i la Clara!
Llàstima que a l’últim moment l’Eva va agafar angines i va anul·lar el sopar…

Preparació

  1. Barregeu les amtelles, el sucre i la clara d’ou. Deixeu-ho reposar 12 h a la nevera.
  2. Formeu les figuretes de massapà (jo ho vaig fer amb un motlle de galetes), poseu-les a la plata del forn (coberta amb paper de forn perquè no s’enganxin) i pinteu-les amb el rovell.
  3. Gratineu les figuretes fins que siguin daurades, uns 5 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto