Què cuinar La Vanguardia

Aquest ha estat el destí de les ametlles que vam collir a Mas de Barberans al tros del Pep i la Clara. L'Eva ens va convidar a sopar a casa seva, ja que teníem moltes coses per celebrar: el pis nou, el viatge a l’Equador que farà aquests dies, el dinar de Nadal que no podrem passar junts… També havien de venir el Pep i la Clara i vaig pensar que els faria il·lusió tastar les ametlles que vam collir al seu tros. I com que per Nadal les figuretes de massapà són tan tradicionals… doncs dit i fet: massapà casolà amb ametlles de casa el Pep i la Clara!
Llàstima que a l’últim moment l’Eva va agafar angines i va anul·lar el sopar…

Preparació

  1. Barregeu les amtelles, el sucre i la clara d’ou. Deixeu-ho reposar 12 h a la nevera.
  2. Formeu les figuretes de massapà (jo ho vaig fer amb un motlle de galetes), poseu-les a la plata del forn (coberta amb paper de forn perquè no s’enganxin) i pinteu-les amb el rovell.
  3. Gratineu les figuretes fins que siguin daurades, uns 5 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto