Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els filets del greix i el teixit i talleu-los en quatre tronquets cadascun. Reserveu-los. 
  2. Peleu les llimones amb cura, és a dir, mirant de no arrossegar la part blanca. Talleu-les a tiretes, com una juliana. Poseu-les en un cassó i cobriu-les d’aigua. Feu-les bullir 3 o 4 min. Llenceu-ne l’aigua i poseu-hi el sucre. 
  3. Torneu-les a cobrir amb el suc de les llimones i poseu-ho tot a foc lent fins que siguin cuites, acaramel·lades, i el suc espès com un almívar. Escorreu-les i guardeu-ne el suc. Poseu l’all en un morter i aixafeu-lo. 
  4. Afegiu-hi el pebre mirant que quedi més aviat gruixut. Desfeu aquesta picada amb oli i barregeu-ho tot amb l’almívar de llimona. 
  5. Bateu-ho amb un batedor manual de varetes fins que s’emulsioni i barregeu-hi les pells confitades. 
  6. Saleu els tronquets de filet i feu-los a la planxa. Serviu-los immediatament amb aquesta salsa tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto