Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la salsa: escalfeu el fons de carn.
  2. Afegiu-hi la cullerada de mostassa en gra i deixeu-ho reduir.
  3. Afegiu-hi la mantega i lligueu-ho bé. 
  4. Daureu el filet de vedella per les dues cares, al gust, i salpebreu-lo.
  5. Al plat, poseu les rodanxes de patata confitada i, a sobre, el filet.
  6. Salseu-ho amb la salsa de mostassa i afegiu-hi la ceba tendra en tempura.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto