Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al suc de vedella: daureu els ossos i els retalls en una paella amb una mica d’oli.
  2. Talleu les verdures en porcions petites i daureu-les en una paella amb oli d’oliva. Afegiu-hi el concentrat de tomàquet, barregeu-ho bé, afegiu-hi els ceps i els ossos i els retalls, mulleu-ho amb el vi negre i deixeu evaporar els alcohols.
  3. Incorporeu-hi el fons d’au, bulliu-ho i escumeu-ho. Afegiu-hi les herbes i les espècies, i feu-ho coure entre 3-4 h. Coleu-ho. Reduïu-ho a textura de salsa.
  4. Per a la salsa de vermut: reduïu el vermut, afegiu-hi el suc de vedella i barregeu-ho bé. Rectifiqueu-ho de sal, si cal.
  5. Per al filet: obriu-lo a ganivet, en forma de llibre.
  6. Marqueu l’escalopa de foie lleugerament, salpebreu-la i talleu-la a rectangles. Deixeu-los refredar.
  7. Poseu el foie dins del filet, enrotlleu-lo i lligueu-lo.
  8. Per als tubercles glacejats: talleu-los en porcions i bulliu-los en aigua amb sal.
  9. En una paella, salteu-los amb suc de vedella fins a glacejar-los.
  10. Muntatge: Coeu el filet a la planxa o a la paella, amb oli d’oliva, i serviu-lo amb el suc i la salsa de vermut, acompanyat de tubercles glacejats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto