Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al suc de vedella: daureu els ossos i els retalls en una paella amb una mica d’oli.
  2. Talleu les verdures en porcions petites i daureu-les en una paella amb oli d’oliva. Afegiu-hi el concentrat de tomàquet, barregeu-ho bé, afegiu-hi els ceps i els ossos i els retalls, mulleu-ho amb el vi negre i deixeu evaporar els alcohols.
  3. Incorporeu-hi el fons d’au, bulliu-ho i escumeu-ho. Afegiu-hi les herbes i les espècies, i feu-ho coure entre 3-4 h. Coleu-ho. Reduïu-ho a textura de salsa.
  4. Per a la salsa de vermut: reduïu el vermut, afegiu-hi el suc de vedella i barregeu-ho bé. Rectifiqueu-ho de sal, si cal.
  5. Per al filet: obriu-lo a ganivet, en forma de llibre.
  6. Marqueu l’escalopa de foie lleugerament, salpebreu-la i talleu-la a rectangles. Deixeu-los refredar.
  7. Poseu el foie dins del filet, enrotlleu-lo i lligueu-lo.
  8. Per als tubercles glacejats: talleu-los en porcions i bulliu-los en aigua amb sal.
  9. En una paella, salteu-los amb suc de vedella fins a glacejar-los.
  10. Muntatge: Coeu el filet a la planxa o a la paella, amb oli d’oliva, i serviu-lo amb el suc i la salsa de vermut, acompanyat de tubercles glacejats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto