Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu la pinya amb el túrmix i coleu-ho ben fi. Remulleu la gelatina en aigua freda i desfeu-la amb una mica d’almívar calent. Barregeu-ho amb el puré de pinya.
  2. Unteu un motlle allargat amb caramel líquid, poseu-hi 3 rodanxes al fons amb una cirera dins de cada forat i aboqueu-hi a sobre el puré de pinya. Deixeu-ho a la nevera fins que qualli.
  3. Prepareu el flam tal com indica el paquet i aboqueu-ho sobre la capa de pinya. Torneu-ho a deixar a la nevera fins que qualli.
  4. Desemmotlleu-ho capgirant el pastís i serviu-ho ben fresquet de la nevera amb una mica de nata muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: