Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els alvocats, talleu-los a daus regulars de mig centímetre, aproximadament, i regueu-los amb el suc de les llimones perquè no s’oxidin i alhora per conferir-los un toc d’acidesa.
  2. Peleu els tomàquets, traieu-ne les llavors i talleu-los a daus de la mateixa mida que l’alvocat.
  3. Piqueu la ceba. Agafeu 4 flameres individuals. Unteu-les amb una mica d’oli d’oliva i ompliu-les col·locant capes alternatives de tomàquet, alvocat, ceba picada i la tonyina esmicolada, fent pressió lleugerament amb una cullera perquè quedi compacte però sense aixafar-ho. Deixeu els motlles a la nevera tapats perquè reposin durant 1/2 hora.
  4. Mentrestant, feu la vinagreta emulsionant l’oli d’oliva amb el cibulet picat ben fi, el vinagre de Mòdena i un pessic de sal i pebre.
  5. Desemmotlleu els flams per emplatar-los i regueu-los amb la vinagreta per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: