Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al flam: coeu la carbassa partida per la meitat 45 min a 190 ºC. Peleu-la i traieu-ne les llavors. Peseu-ne 200 g.
  2. Tritureu amb el túrmix la carbassa calenta i la xocolata blanca. Incorporeu-hi la resta d’ingredients i tritureu-los amb el túrmix.
  3. Repartiu la barreja dins de motlles de flams i coeu-ho 45 min a 140 ºC al bany maria.
  4. Per al crumble d'ametlla: barregeu el sucre, la farina i l’ametlla. Incorporeu-hi la mantega tallada a dauets. Barregeu-ho amb les mans pessigant la massa.
  5. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn. Coeu-la a 180 ºC fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermèticament.
  6. Serviu el flam acompanyat del crumble i una quenelle de gelat.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: