Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la carbassa tallada a daus regulars en una olla amb l’aigua bullent. Quan sigui tendra, traieu-ne gairebé tota l’aigua i tritureu-la perquè quedi un puré ben fi.
  2. Poseu la nata líquida en un cassó amb la beina de vainilla oberta. Feu que arrenqui el bull. Apagueu el foc i infusioneu-ho 15 min.
  3. Mescleu el puré, la infusió de la nata amb vainilla i tritureu-ho fins que quedi líquid. Afegiu-hi el sucre i remeneu-ho.
  4. Afegiu-hi els rovells trencats i mescleu-ho sense batre-ho perquè no faci escuma. Passeu-ho per un colador. Reserveu la branca de vainilla per a la decoració.
  5. Distribuïu-ho en motlles d’acer inoxidable d’un sol ús gairebé fins dalt. Els motlles han de tenir una capacitat màxima de 130 ml. Poseu-ho en una safata i coeu-ho al forn a 85 ºC 50 min. Ha de quedar una crema quallada. Deixeu-ho refredar.
  6. Per a la sopa de magranes, obriu les magranes per la meitat i traieu-ne totes les granes al damunt d’una plàtera. Tot seguit, poseu les granes en un colador xinès i aixafeu-les perquè en surti el suc. Passeu-ho per un colador i poseu-ho al refrigerador.
  7. Emplateu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto