Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la carbassa tallada a daus regulars en una olla amb l’aigua bullent. Quan sigui tendra, traieu-ne gairebé tota l’aigua i tritureu-la perquè quedi un puré ben fi.
  2. Poseu la nata líquida en un cassó amb la beina de vainilla oberta. Feu que arrenqui el bull. Apagueu el foc i infusioneu-ho 15 min.
  3. Mescleu el puré, la infusió de la nata amb vainilla i tritureu-ho fins que quedi líquid. Afegiu-hi el sucre i remeneu-ho.
  4. Afegiu-hi els rovells trencats i mescleu-ho sense batre-ho perquè no faci escuma. Passeu-ho per un colador. Reserveu la branca de vainilla per a la decoració.
  5. Distribuïu-ho en motlles d’acer inoxidable d’un sol ús gairebé fins dalt. Els motlles han de tenir una capacitat màxima de 130 ml. Poseu-ho en una safata i coeu-ho al forn a 85 ºC 50 min. Ha de quedar una crema quallada. Deixeu-ho refredar.
  6. Per a la sopa de magranes, obriu les magranes per la meitat i traieu-ne totes les granes al damunt d’una plàtera. Tot seguit, poseu les granes en un colador xinès i aixafeu-les perquè en surti el suc. Passeu-ho per un colador i poseu-ho al refrigerador.
  7. Emplateu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: