Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la carbassa tallada a daus regulars en una olla amb l’aigua bullent. Quan sigui tendra, traieu-ne gairebé tota l’aigua i tritureu-la perquè quedi un puré ben fi.
  2. Poseu la nata líquida en un cassó amb la beina de vainilla oberta. Feu que arrenqui el bull. Apagueu el foc i infusioneu-ho 15 min.
  3. Mescleu el puré, la infusió de la nata amb vainilla i tritureu-ho fins que quedi líquid. Afegiu-hi el sucre i remeneu-ho.
  4. Afegiu-hi els rovells trencats i mescleu-ho sense batre-ho perquè no faci escuma. Passeu-ho per un colador. Reserveu la branca de vainilla per a la decoració.
  5. Distribuïu-ho en motlles d’acer inoxidable d’un sol ús gairebé fins dalt. Els motlles han de tenir una capacitat màxima de 130 ml. Poseu-ho en una safata i coeu-ho al forn a 85 ºC 50 min. Ha de quedar una crema quallada. Deixeu-ho refredar.
  6. Per a la sopa de magranes, obriu les magranes per la meitat i traieu-ne totes les granes al damunt d’una plàtera. Tot seguit, poseu les granes en un colador xinès i aixafeu-les perquè en surti el suc. Passeu-ho per un colador i poseu-ho al refrigerador.
  7. Emplateu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto