Consells de cuina La Vanguardia

El tema del novembre de la revista CUINA és la carbassa, i he trobat una recepta molt original. Aprofitant que el tema de HEMC5 també és la carbassa, m’he decidit a fer-la, a veure si encara hi sóc a temps…
Jo n’he fet menys quantitat i l’he simplificat una mica, però poso la recepta tal com surt a la revista.

Preparació

  1. Bulliu la carbassa tallada a daus en una olla amb aigua. Quan estigui tendra, traieu gairebé tota l’aigua i tritureu-ho ben fi.
  2. Poseu la nata amb la vainilla en un cassó. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu-ho infusionar 15 min.
  3. Barregeu la carbassa, la nata i el sucre. Afegiu-hi els rovells sense batre'ls perquè no faci escuma. Distribuïu-ho en motlles de flam i poseu-ho en una safata al bany maria al forn durant 50 min a 85 ºC, fins que qualli.
  4. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto