Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Tritureu els plàtans amb la llet, el sucre i els ous. Si cal, demaneu ajuda a un adult per fer-ho.
  2. Foneu la xocolata al microones, amb molta cura perquè no se us cremi. Cada 30 s, traieu-la del microones i bateu-la. Repetiu aquest pas fins que estigui totalment fosa.
  3. Quan la tingueu a punt, afegiu la xocolata al flam.
  4. Poseu caramel líquid en un recipient apte per a microones, aboqueu-hi la barreja i feu-la coure, a potència mitjana, 20 min.
  5. A l’hora de treure el flam del microones, heu de fer-ho amb molta cura, perquè cremarà molt. És millor que us ajudi un adult.
  6. Quan sigui fred, desemmotlleu-lo i ja el podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto