Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al flam: escalfeu la llet i la nata. Incorporeu-hi el sucre i remeneu-ho per tal que es dissolgui. Aboqueu-ho sobre la xocolata i remeneu-ho per tal que es fongui bé. Incorporeu-hi els ous i tritureu-ho amb el túrmix.
  2. Repartiu la barreja dins de motlles de flams i coeu-ho 45 min a 150 ºC al bany maria.
  3. Per a l'escuma de iogurt: barregeu tots els ingredients. Ompliu un sifó de ½ litre amb la barreja i carregueu-lo amb una càrrega de gas.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: