Consells de cuina La Vanguardia

Aquest és un dels flams que va tenir més èxit del taller de flams al Centre Cívic Montseny que vaig fer ja fa uns dies.

El que em feia gràcia de la recepta era presentar un típic flam amb nata però que no fos el que semblava: el flam de xocolata en lloc del clàssic d’ou, i l’escuma de iogurt en lloc de la clàssica nata muntada. L’escuma, més lleugera i àcida, contrasta bé amb la xocolata i fa que el resultat resulti molt més lleuger. Ja us dic que és el que va agradar més! És clar que la xocolata és la xocolata...

Preparació

  1. Per al flam: escalfeu la llet i la nata. Incorporeu-hi el sucre i remeneu-ho per tal que es dissolgui. Aboqueu-ho sobre la xocolata i remeneu-ho per tal que es fongui bé. Incorporeu-hi els ous i tritureu-ho amb el túrmix.
  2. Repartiu la barreja dins de motlles de flams i coeu-ho 45 min a 150 ºC al bany maria.
  3. Per a l'escuma de iogurt: barregeu tots els ingredients. Ompliu un sifó de ½ litre amb la barreja i carregueu-lo amb una càrrega de gas.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto