Què cuinar La Vanguardia

La setmana passada vam celebrar a casa el Sopar dels Escorpins, tota una tradició a la colla de Sabadell. De postres vaig preparar un parell de pastissos, un dels quals era aquest senzill flam de xocolata blanca.

És una d’aquelles receptes que circulen en mil versions per Internet; fent cas dels consells de l’Alicia (que sempre són fantàstics) vaig triar un preparat de flam sense sucre i en lloc de nata hi vaig posar només llet. El resultat queda dolç al punt, i, tot i no portar gens de nata, la textura del flam recorda força una pannacotta. Encara que no sigueu uns fanàtics de la xocolata blanca, aquest pastís segur que us agradarà, és de 'vici' total!

Preparació

  1. Dissoleu el flam en una part de la llet freda. Poseu en un cassó al foc la resta de la llet amb la xocolata trossejada. Quan la xocolata s’hagi fos i estigui a punt de bullir, afegiu-hi el flam i remeneu-ho contínuament fins que bulli.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto