Consells de cuina La Vanguardia

Divendres passat vam fer el tradicional Sopar dels Escorpins, que fem cada any amb la colla de Sabadell per celebrar els nostres aniversaris. De postres vaig fer un parell de pastissos i avui us ensenyo aquest flam de xocolata i taronja.

El sopar, com sempre, va anar molt bé: amb bon ambient i bona companyia, els riures estan garantits. El menú d’aquest any era un monogràfic de pastissos, quatre de salats per començar i dos de postres per acabar. A més, després del sopar vam fer el tradicional concurs d’endevinar músiques, que enguany va canviar la música per les pel·lícules. Quin nivell, el grup guanyador ens va apallissar a tots! I l’any que ve ja sabem que anirà de pintura…

La recepta del flam està inspirada en el pastís de iogurt i llimona, però canviant els iogurts per una crema de xocolata i la gelatina de llimona per una de taronja. Tots sabem que la xocolata i la taronja són una combinació deliciosa, oi? A mi és de les que m’agraden més… El resultat és simplement deliciós, els gustos de xocolata i taronja es troben al punt i té una textura de flam suau i cremosa. Boníssim!

Preparació

  1. Escalfeu 250 ml d’aigua. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho fins que es dissolgui bé. Afegiu-hi els altres 250 ml d’aigua i remeneu-ho.
  2. Incorporeu-hi les cremes de xocolata, la llet condensada i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  3. Aboqueu la mescla dins un motlle caramel·litzat i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, d’un dia per l’altre.
  4. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto