Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla gran, escalfeu la mantega, la mel i el sucre a foc lent, fins que tot s’hagi fos i barrejat bé.
  2. Afegiu-hi la civada i els albercocs, i barregeu-ho.
  3. Greixeu lleugerament un paper de forn i poseu-lo a la safata del forn. Esteneu-hi la barreja uniformement.
  4. Escalfeu el forn a 180 ºC i feu-ho coure 30 min. Comproveu que no es cremi la part de sota.
  5. Retireu-ho del forn i marqueu unes línies lleugerament per tallar les barres.
  6. Deixeu que es refredi abans de tallar els trossos.

CONSELL
Podeu substituir els albercocs per qualsevol altra fruita seca. Per fer flapjacks simples, només s’han de fer servir 90 g de mel, per a una safata de 27 x 36 cm.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: