Preparació
- Coeu una poma pelada i tallada amb els pinyons, 50 g de mantega, 2 cullerades de sucre i 1 dl d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent uns 30 min. Tot seguit, tritureu-ho fins que aconseguiu la consistència d’un puré espès.
- Peleu i talleu l’altra poma a rodanxes de 3 mm de gruix. Daureu-les en una paella calenta, pintada amb mantega.
- Salpebreu les escalopes de fetge i daureu-les en una paella molt calenta. Reserveu-ho.
- En una cassola, caramel·litzeu la resta del sucre, afegiu-hi el vinagre, el brou de carn, la fruita vermella i el pebre. Coeu-ho durant 15 min. Tritureu i coleu la salsa amb un colador xinès.
- Al centre d’una fulla de brick pintada amb mantega, superposeu-hi una rodanxa de poma, una cullerada de puré de pinyons, una escalopa de fetge, puré, poma i tanqueu la fulla donant-li una forma de flor. Poseu-ho al forn a 170 ºC uns 6 a 8 min. Acompanyeu el pastís calent amb una cullerada de salsa de fruites vermelles.