Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les flors: talleu a rodelles quatre patates netes amb pell. Fregiu-les uns instants i refredeu-les amb aigua gelada. Escorreu-les i reserveu-les. 
  2. Emboliqueu les quatre patates restants amb paper de plata i escaliveu-les al forn. Peleu-les i passeu-les pel passapuré. 
  3. Bulliu la nata i desfeu-hi el parmesà. Barregeu-ho amb el puré i rectifiqueu-ho de sal i pebre. 
  4. A sobre d’un paper sulfurat, munteu vuit cercles de patata amb les rodelles i poseu-hi al mig una cullerada de puré. Cobriu-ho fent un ravioli amb la resta de rodelles. Feu-ho coure al forn 10 min a 180 ºC. 
  5. Per al suc: en una mica d’oli sofregiu l’all, i abans que agafi color afegiu-hi el julivert i l’orenga. Afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho confitar 10 min. Mulleu-ho amb fumet i reduïu-ho a la meitat. Coleu-ho i lligueu-ho amb mantega. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. 
  6. Escaldeu en aigua bullent les múrgoles uns 10 min. Poseu-les a confitar 2 min a 70 ºC amb oli d’all (barregeu oli, alls, romaní, farigola i sal i deixeu-ho confitar 30 min a 70 ºC). 
  7. Coeu els escamarlans a la planxa.
  8. Sobre dues flors de patata poseu-hi escamarlans i bolets. Afegiu-hi la salsa, pebre, ceba, tomàquet i julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: