Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les llenties amb la llet i la vainilla en una cassola i coeu-les fins que s’obrin. Quan siguin ben cuites, tritureu-les fins que quedi una textura de crema líquida.
  2. Amb un batedor emulsioneu els rovells d’ou amb el sucre i afegiu-hi la fècula. Afegiu-hi la crema de llenties i torneu a posar-ho a foc lent fins que trenqui el bull. Passeu-ho per un colador fi.
  3. En una cassola calenta poseu els ossos d’ànec i afegiu-hi sal i pebre. Quan estiguin ben daurats, incorporeu-hi un got d’aigua i el brou de carn. Coeu-ho durant 5 min i coleu la salsa.
  4. Tritureu els carquinyolis fins a fer-ne pols i afegiu-hi el sucre. En una paella molt calenta disposeu 4 rodanxes de fetge salat i empebrat. Daureu les dues cares del fetge. Traieu-les del foc i cobriu-les amb la barreja de carquinyolis i sucre
  5. En un plat fondo poseu-hi 2 culleres de crema de llenties i, al centre, el fetge. Deixeu-hi caure unes gotes de salsa d’ànec i decoreu-ho amb la vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto