Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al foie gras: barregeu la sal, el sucre i les espècies i cobriu-ne el fetge gras. Deixeu-ho marinar embolcallat amb el paper de cuina dins la nevera 24 h. Extraieu-lo de la marinada i conserveu-lo amb film. 
  2. Per a la coca: estireu la pasta de full ben fina amb un corró i cobriu-ne la meitat amb els llardons triturats. Tanqueu la pasta i estireu-la un altre cop ben fina, deixeu-la reposar a la nevera 10 min i talleu-ne rectangles de 5 x 10 cm. Coeu-los al forn sobre paper sulfurat 5 min a 180 ºC. 
  3. Per als pinyons: poseu els ingredients en un cassó amb aigua i deixeu-ho bullir fins que caramel·litzin. Amb una espàtula no deixeu de remenar-los, han de quedar embolcallats amb una capa de sucre (empanissats). Daureu-los per fora dins del cassó, i refredeu-los damunt del marbre. 
  4. Per a la reducció: reduïu els ingredients fins a textura de caramel.
  5. Muntatge: talleu el foie a talls de 2 mm. Disposeu-ne 4 làmines sobreposades, amanida condimentada, i tanqueu-les com un caneló. Al plat poseu-hi la coca, el foie, la sal, la llimona, els pinyons i la reducció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto