Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al foie gras: barregeu la sal, el sucre i les espècies i cobriu-ne el fetge gras. Deixeu-ho marinar embolcallat amb el paper de cuina dins la nevera 24 h. Extraieu-lo de la marinada i conserveu-lo amb film. 
  2. Per a la coca: estireu la pasta de full ben fina amb un corró i cobriu-ne la meitat amb els llardons triturats. Tanqueu la pasta i estireu-la un altre cop ben fina, deixeu-la reposar a la nevera 10 min i talleu-ne rectangles de 5 x 10 cm. Coeu-los al forn sobre paper sulfurat 5 min a 180 ºC. 
  3. Per als pinyons: poseu els ingredients en un cassó amb aigua i deixeu-ho bullir fins que caramel·litzin. Amb una espàtula no deixeu de remenar-los, han de quedar embolcallats amb una capa de sucre (empanissats). Daureu-los per fora dins del cassó, i refredeu-los damunt del marbre. 
  4. Per a la reducció: reduïu els ingredients fins a textura de caramel.
  5. Muntatge: talleu el foie a talls de 2 mm. Disposeu-ne 4 làmines sobreposades, amanida condimentada, i tanqueu-les com un caneló. Al plat poseu-hi la coca, el foie, la sal, la llimona, els pinyons i la reducció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto