Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al foie gras: barregeu la sal, el sucre i les espècies i cobriu-ne el fetge gras. Deixeu-ho marinar embolcallat amb el paper de cuina dins la nevera 24 h. Extraieu-lo de la marinada i conserveu-lo amb film. 
  2. Per a la coca: estireu la pasta de full ben fina amb un corró i cobriu-ne la meitat amb els llardons triturats. Tanqueu la pasta i estireu-la un altre cop ben fina, deixeu-la reposar a la nevera 10 min i talleu-ne rectangles de 5 x 10 cm. Coeu-los al forn sobre paper sulfurat 5 min a 180 ºC. 
  3. Per als pinyons: poseu els ingredients en un cassó amb aigua i deixeu-ho bullir fins que caramel·litzin. Amb una espàtula no deixeu de remenar-los, han de quedar embolcallats amb una capa de sucre (empanissats). Daureu-los per fora dins del cassó, i refredeu-los damunt del marbre. 
  4. Per a la reducció: reduïu els ingredients fins a textura de caramel.
  5. Muntatge: talleu el foie a talls de 2 mm. Disposeu-ne 4 làmines sobreposades, amanida condimentada, i tanqueu-les com un caneló. Al plat poseu-hi la coca, el foie, la sal, la llimona, els pinyons i la reducció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto