Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la confitura de figues: bulliu les figues, les dues taronges amb suc i pell, el sucre i el mig canonet de canyella durant 3 h, fins que redueixi.
  2. Per al codonyat: talleu els codonys pelats a trossets i poseu-los en una olla. Afegiu-hi el sucre i deixeu-ho confitar durant un dia.
  3. Poseu-ho a coure. Quan comenci a estar desfet el codony, remeneu-ho fins que sigui cuit, durant 2 h. Passeu-ho pel túrmix perquè no quedin grumolls al codonyat i torneu a bullir-ho. Afegiu-hi un raig de llimona perquè quedi brillant. Deixeu-ho reposar.
  4. Talleu el foie gras semicuit i poseu-hi la confitura de figues i el codonyat de base. Poseu-hi sal gruixuda pel damunt i acompanyeu-ho d’una copa de sauternes freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto