Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la confitura de figues: bulliu les figues, les dues taronges amb suc i pell, el sucre i el mig canonet de canyella durant 3 h, fins que redueixi.
  2. Per al codonyat: talleu els codonys pelats a trossets i poseu-los en una olla. Afegiu-hi el sucre i deixeu-ho confitar durant un dia.
  3. Poseu-ho a coure. Quan comenci a estar desfet el codony, remeneu-ho fins que sigui cuit, durant 2 h. Passeu-ho pel túrmix perquè no quedin grumolls al codonyat i torneu a bullir-ho. Afegiu-hi un raig de llimona perquè quedi brillant. Deixeu-ho reposar.
  4. Talleu el foie gras semicuit i poseu-hi la confitura de figues i el codonyat de base. Poseu-hi sal gruixuda pel damunt i acompanyeu-ho d’una copa de sauternes freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto