Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les ametlles 48 h en remull, canviant-los l’aigua cada 6 h. Peleu-les.
  2. En aigua tèbia, desfeu la pols de la càpsula de probiòtic.
  3. En una batedora, poseu les ametlles i l’aigua amb el probiòtic i tritureu-ho fins a obtenir una crema espessa.
  4. En una escorredora, col·loqueu una gasa i, a l’interior, la crema d’ametlles; cobriu-la amb la gasa. Poseu-hi un plat a sobre i un pes perquè tregui l’aigua. Deixeu-ho fermentar 14-16 h.
  5. Traieu la gasa i poseu-ho en un plat. 
  6. Poseu-ho en els motlles sense fons i reserveu-ho a la nevera.
  7. Per a la crema de pebrot: renteu el pebrot i traieu-ne la grana.
  8. En una batedora, poseu el pebrot, l’oli, sal, els anacards i el chimichurri, i tritureu-ho fins a obtenir una crema.
  9. Presenteu els formatges desemmotllats amb la crema de pebrot.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: