Preparació
- Poseu les ametlles 48 h en remull, canviant-los l’aigua cada 6 h. Peleu-les.
- En aigua tèbia, desfeu la pols de la càpsula de probiòtic.
- En una batedora, poseu les ametlles i l’aigua amb el probiòtic i tritureu-ho fins a obtenir una crema espessa.
- En una escorredora, col·loqueu una gasa i, a l’interior, la crema d’ametlles; cobriu-la amb la gasa. Poseu-hi un plat a sobre i un pes perquè tregui l’aigua. Deixeu-ho fermentar 14-16 h.
- Traieu la gasa i poseu-ho en un plat.
- Poseu-ho en els motlles sense fons i reserveu-ho a la nevera.
- Per a la crema de pebrot: renteu el pebrot i traieu-ne la grana.
- En una batedora, poseu el pebrot, l’oli, sal, els anacards i el chimichurri, i tritureu-ho fins a obtenir una crema.
- Presenteu els formatges desemmotllats amb la crema de pebrot.