Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu la carn de vedella i passeu-la per farina, eliminant-ne l’excés. Fregiu-la amb oli d’oliva i reserveu-la.
  2. Peleu la ceba, piqueu-la i sofregiu-la a la mateixa paella on heu fet la carn. Després d’uns 8-10 min, afegiu-hi el tomàquet ratllat i continueu la cocció 5 min més.
  3. Mulleu-ho amb el vi ranci i, un minut després, amb part del brou. Poseu-ho en una cassola, juntament amb la carn, la ceba tallada, el llorer i la resta del brou, tapeu-ho i feu-ho coure a foc lent, 1 h.
  4. Quan faltin 20 min per al final, afegiu-hi els bolets, nets i trossejats.
  5. Feu una picada en un morter, amb els alls, el pa fregit, la fruita seca i una mica del brou de cocció. A poc a poc, afegiu la picada a la preparació anterior, fins a obtenir la textura desitjada.
  6. Serviu-ho amb julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: